hirdetés

Giorgio Chiellini, a Juventus FC csapatkapitánya élesen kritizálta önéletrajzi könyvében Balotellit. A védő elismerte azért pofozta fel szerint korábbi válogatott csapattársát, mert semmiben sem segítette az olasz nemzeti tizenegyet Balotelli.

 

A 36 éves védővel az olasz La Gazzetta dello Sport készített interjút az “Io, Giorgio” című önéletrajzi könyvével kapcsolatban. Chiellini a könyvében feleleveníti a sztorit, amikor a 2013-as Konföderációs Kupa alatt megpofozta Balotellit.

Mario nagyon negatív ember, aki egy szemernyi tiszteletet sem mutatott a csapat iránt a 2013-as Konföderációs Kupán. Semmiben sem segítette a csapatot. Ez a viselkedés pedig arra késztetett, hogy megpofozzam– emlékezett vissza az esetre Chiellini.

A 34-szeres olasz válogatott Balotelli nem maradt adós a válasszal. Bajnokhoz méltatlannak nevezte a Juventus csapatkapitányának nyilatkozatát.

Én legalább elég bátor vagyok ahhoz, hogy a dolgokat szemtől szembe mondjam ki. Ki tudja, mit fogsz mondani később a jelenlegi csapattársaidról. Furcsa kapitány vagy te. Ha ez a viselkedés bajnokhoz méltó, akkor én inkább nem leszek az. Sohasem voltam tiszteletlen az olasz válogatott mezzel szemben – mondta Balotelli, aki tavaly nyári Bresciába igazolása után elmondta, hogy szeretne bekerülni az Európa-bajnokságra készülő olasz válogatottba.