hirdetés

Alig negyedóra alatt vált el férjétől Cheryl. Igaz, előtte az énekesnő közel 2 évet várt arra, hogy exe aláírja végre a bontó papírokat.
cheryl-fernandez-versiniCheryl Fernandez-Versini valamikor 2015 karácsonya előtt adta be a válási papírokat, és azt hitte, hogy mostanra már hivatalosan is elválik Jean-Bernard Fernandez-Versinitől. Erre azonban egészen csütörtökig nem került sor, amikor is röpke 14 perc alatt elintézték a papírmunkát. Eddig az énekesnő exe nem volt hajlandó aláírni azt szerződést, amely szerint soha nem beszélhet majd sem a válásukról, sem házasságukról, így megvédeni sem tudja majd magát, ha esetleg téves információk árasztanák el a magazinokat. Most, hogy Cheryl állítólag gyermeket vár, a 23 éves One Direction tagtól, Liam Payne-től, az étterem-tulajdonos megenyhülhetett, és belátta, hogy pontot kell tenni az évek óta folyó vita végére.
Az énekesnő, aki egyértelműen exét okolta a dokumentumokban tavalyi komoly súlyvesztése miatt, teljes 20 millió fontos vagyonát megtarthatta, csupán egy méregdrága gyűrűt kellett visszaszolgáltatnia Jean-Bernardnak, amit a férfi évfordulós ajándéknak szánt annak idején. Az ékszer néhai édesanyjáé volt, így érhető, hogy vissza akarta kapni a családi örökséget.
Az énekesnő nevétől is megvált, így mostantól, csak a Cherylt fogja használni, így egyszerűen, önmagában.