hirdetés

Bár 70 éves is elmúlt az énekesnő, Cher még mindig szuper formában van. A szupersztár viszont nem így gondolja, egyre nehezebben viseli el korát, és nehezen tud már tükörbe nézni.
cherTiniként idősebbnek akartatok kinézni, 25 felett pedig szinte örömtáncot jártok, ha valaki mégis elkéri a személyiteket. Ez az élet gonosz kis körforgása, ami ellen nem lehet sokat tenni, hiszen az idő még a leggazdagabb sztárokat sem kíméli. Így van ezzel Cher is, az énekesnő ugyanis a Today magazinnak elárulta, hogy nagyon nehezen viseli el az öregedést.

– Belenézek a tükörbe, és egy öreg nő néz vissza rám, nekem pedig fogalmam sincs, hogy került ő oda – mondta Cher.

Az énekesnő bevallotta, hogy sosem elégedett a külsejével, és nem nagyon rajong saját magáért. Most, hogy már átlépte a hetedik X-et, nem igazán tudja, hogyan fogadhatná ezt el, de hogy őszinte legyen, nem is akarja. Oké, most komolyan, ti nem szeretnétek ilyen szuper formában lenni 70 éves korotokra?

Noha már többször is kijelentette, hogy az utolsó turnéja tényleg az UTOLSÓ lesz, ezúttal úgy tűnik, komolyan is gondolja. Classic Cher koncertsorozata jövő februárban veszi kezdetét, ő pedig elárulta, minél idősebb, annál nehezebb ezeket végigcsinálni.