hirdetés

Hamar megszületett Vilmos herceg és Katalin új kisbabája. Az angol király család új babája alig pár óra alatt jött a világra. A kislány nevét még nem tudni de a bukmékereknél már lehet fogadásokat kötni. A legesélyesebb név a Charlotte de hirtelen az Elizabeth is felbukkant.

 katalin baba

 

A királyi család tagjának Vilmosnak és feleségének Katalinnak a második gyermeke lett kislány. Ekkor készültek az első képek a babáról.  A szülés gyorsan lezajlott, alig volt pár óra.  Sőt, az esti órákban a hercegnő és újszülött kislánya már el is hagyta a kórházat, ekkor készült több kép, és egy videó is a babáról és a házaspárról. A királyi palota közlése szerint a család új kislánya 3700 grammal jött a világra.  A palota a hírt csaknem háromórás késleltetéssel közölte, mert a protokoll alapján először a 89 esztendős dédnagymamát, II. Erzsébet királynőt és a királyi család többi tagját értesítették.

Az első gyereknél, a most alig kétéves Györgynél három napot kellett várnia az izguló briteknek, hogy elárulják végre az újszülött nevét.

Így érthetően ez a legfontosabb kérdés most Londonban. a bukik pedig dörzsölhetik a markukat, mert elindultak a fogadások, hogy mi lesz a királyi kislányneve. Még mindig a Charlotte a favorit a bukmékereknél, de feltűnt egy új versenyző: az éjjel sokan fogadtak az Elizabethre is, az érte fizetett pénz le is csökkent ötszörösre, azaz 5/1-re – írja a Mirror. A fogadóirodák szerint így a következő öt név van versenyben: Charlotte (5/2), Alice (3/1), Elizabeth és Olivia (mindkettő 5/1) Victoria (11/2). Természetesen arra is lehet fogadni, hogy a hercegi párnak hány gyermeke lesz. A bukmékerek gyakorlatilag biztosra veszik, hogy kettőnél megállnak.