hirdetés

A 100. epizóddal véget ér a Nyugi, Charlie!, az FX utána leállítja Charlie Sheen sorozatát.

Charlie-Sheen

Miután hatalmas botrányok közepette kirúgták a Két pasi – meg egy kicsi-ből, Charlie 2012-ben egy új sorozat főszerepét kapta meg, az Anger Management-ben egy olyan dühkezelési kurzus vezetőjét alakította, aki zűrös pácienssekkel foglalkozott, filmbéli karaktere szerint magának is terapeutára lett volna szüksége.

A magyarul Nyugi Charlie! címet kapott széria idén májusban debütált a magyar közönség előtt, a híresztelések szerint meglehetősen tiszavirág életűnek bizonyult a produkció.

Úgy tűnik az amerikai FX csatorna vezetőivel is összerúgta a port a kicsapongó színész, mivel a gyártó egy hivatalos közleményben tudatta a nézőkkel, hogy A Nyugi, Charlie! a december 22-én esedékes 100. epizóddal véget ér.

Az FX annak idején az első tíz rész után adta le szinte példátlan, további 90 epizódra szóló megrendelést, nagyon bíztak tehát a sorozatban, amellyel Charlie Sheen is visszatért a képernyőre a Két pasi – meg egy kicsi után.

A nézettség így is folyamatosan csökkent, ennek azonban állítólag nincs köze a kaszához, miután a csatorna eleve százrészesre tervezte a sorozatot.

A csavar az egészben, hogy a napokban az amerikai sajtó arról cikkezett, Charlie visszatérne a Két pasi – meg egy kicsi vigjátékba.