hirdetés

Charlie Sheen akár börtönbe is kerülhet, ha beigazolódik volt menyasszonya vádja, miszerint a férfi meg akarta öletni őt.

sheen charlie

A Los Angeles-i rendőrség már megkezdte a nyomozást az ügyben. Az információt a RadarOnline és a National Enquirer kiadója szivárogtatta ki, sőt birtokában is van az ügy szempontjából döntő bizonyítéknak, ezért a hatóságok most bekérték tőlük a hangfelvételeket.

A feltételezés szerint Charlie Sheen bérgyilkost fogadott, hogy egykori menyasszonyát, Brett Rossit megölesse, mivel a nő kiborult, amikor megtudta: a színész nem mondta el neki, hogy HIV-fertőzött, miközben ők együtt voltak.

A hangfelvétel szerint Rossi számonkéri a beteg Sheent, hogy miért nem mondta el neki, hogy beteg, mire a színész rávágta: „Azért mert ez nem a te ki….ott dolgod.”

Az újság információi szerint Charlie Sheen attól való félelmében, hogy lebuktatja őt az exe, felhívott valakit: „Ezt a szardarabot ki….ul el kell földelni. 20 rongyot adnék, ha bevernék a fejét.”

Charlie Sheen ellen egy másik eljárás is folyik, mivel volt felesége, Denise Richards szerint őt is halálosan megfenyegette, és a két közös gyereküket is terrorban tartotta agresszív viselkedésével és szóbeli fenyegetőzéseivel.