hirdetés

Melissa Schuman egykori tini popsztár szerint Nick Carter megerőszakolta 18 éves korában. Az énekes szerint a lány soha nem mondta neki, hogy amit tettek, az nem közös megegyezésen alapult.
nick carterA zaklatási ügyek sorában újabb vádlott a Backstreet Boys énekese, Nick Carter is, akit Melissa Schuman egykori tinédzser popsztár azzal vádolt meg, hogy 18 éves korában, 2002-ben megerőszakolta.

A most 33 éves Schuman hosszú blogbejegyzésben írt az esetről. Eszerint az együttes menedzsere azt javasolta neki, kezdjen találkozgatni Carterrel. A lánynak akkor volt partnere, ezért nem tette meg. Néhány évvel később egy tévéműsort forgattak, amikor Carter meghívta Schumant és egy barátját Santa Monica-i házába “kikapcsolódni”.

A házban az énekes egy stúdióba hívta, hogy megmutassa neki a dalt, amelyet neki írt. Amikor kettesben maradtak, megerőszakolta. Schuman a történtek minden részletét felelevenítette blogjában.

Nick Carter szerdán közleményben tagadta a vádat.

Megdöbbenve és szomorúan állok Schuman kisasszony vádjai előtt. Miközben együtt voltunk és azóta sem adta Melissa soha tudtomra, hogy amit tettünk, az nem közös megegyezésen alapult. Természetemmel és mindennel, ami számomra kedves ellentétes, hogy valakinek szándékosan kellemetlenséget okozzak vagy ártsak neki.