hirdetés

Caramel apaszabira megy
2015-10-07 08:52

Egy időre visszavonul a sztárélettől a népszerű magyar zenész, Caramel. Állítólag egy évre apukaszabira megy, igaz, előtte egy hatalmas bulit és konceret tart, ami eddigi pályafutását öleli át.

caramell

A népszerű zenész december 20-ai koncertje amolyan karácsonyi ajándék és egy búcsú ellépése lesz Caramelnek. Pont 10 éve nyerte meg a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának 2. szériáját, és mivel azóta megállás nélkül hajt, úgy érzi az énekes, most a kellemes babázást összeköti a „hasznossal”, és szabadságra megy. A koncerten fellép vendégművészként Radics Gigi és a wellhellós Diaz is. De lesz más meglepetésvendég is.

Rengeteg új tervem van, és ezt turnékkal, főleg kisgyerek mellett, nem lehet bírni. Jövőre kiadok egy új lemezt, musicalt írok, és fiatal előadók pályáját is egyengetni fogom. Azért jó az időzítés, mert szinte sosem láttam a kislányomat, pedig minden perc ajándék vele. Nem lehettem ott az első lépéseinél, és ezt nagyon bánom, főleg hogy apu volt az első szava. Nem akarom, hogy mobilos videón lássam felnőni a szemem fényét, Sophie-t – mondta Caramel.