hirdetés

Abonyt ismertté tette a zenész azzal, hogy ropira törték az autójukat. Kis Grófo és csapata ugyanis a kisváros egyik bútorboltjának a kapujában landoltak luxusautójukkal. Az Audiban ülők közül  szerencsére komolyabb sérüléseket senki sem szenvedett.

kis Grófó audi-mi abonyunk

A mulatós király címre törő Kis Grófo balesetéről a miabonyunk oldal számolt be elsőként, majd Grófo is megerősítette a hírt. Kis Grófo és csapata épp egy koncertről tartottak haza, amikor eddig ismeretlen okokból kisodródott autójuk, és egy kapualjba csapódtak. Egy bútorboltban landoltak. Személyi sérülés szerencsére nem történt, viszont az anyagi kár jelentős mind az autóban, mind a kapuban. Kíváncsiak lettünk volna, milyen volt az énekes nézése, amikor meglátta, hogy rommá tört a járgánya. A balesetet feltehetőleg felfagyás okozta.

Köszönöm a sok kedves üzenetet, a rosszindulatúakkal meg nem foglalkozom. Jól vagyunk, minden rendben van – írta Kis Grófo rajongóinak.

Ma hajnalban éppen egy fellépésről tartottunk hazafelé, amikor az autó a fagyos úton megcsúszott, és egy kerítésének ütközött. Nem én vezettem, éppen aludtam, a csattanásra riadtam fel. A kis sebességnek és a profi sofőrnek köszönhetően szerencsére senkinek sem esett baja, csak az autó eleje tört össze. Arra kérek mindenkit, hogy figyeljetek oda vezetés közben, különösen ebben a rendkívül hideg téli időszakban. Még óvatosabbak leszünk mi is! Vigyázzatok magatokra és egymásra! – írta a zenész.

(Fotó: Miabonyunk)