hirdetés

Botrányt okozott a világbajnok öklöző. A meleg párok rosszabbak, mint az állatok – nyilatkozta pár nappal ezelőtt Manny Pacquiao, aki óriási megbotránkoztatást váltott ki szavaival a közéletben. Az egyik főszponzora, a Nike ki is rúgta a filippíno bajnokot.

pacquiao wbo boksz-afp

A világbajnok bokszoló fejét sokszor megütötték, kapott pofont is sokat, így lehet, hogy emiatt beszél most durva dolgokat. Pacquiao szerint ezt diktálja a józan ész. Látsz állatokat azonos nemű állatokkal párosodni? Az állatok jobbak, mert meg tudják különböztetni a hímet a nősténytől – mondta a bunyós a Tv5-nek adott interjújában.

Ha a férfi férfival, a nő nővel párosodik, rosszabbak, mint az állatok – vallota a bokszoló, aki politikai pályára készül.

Az már biztos, hogy egy szponzorral kevesebbje van a világbajnok ökölvívónak. A világ egyik legnagyobb sportszergyártója, az amerikai Nike ugyanis felbontotta szerződését a bunyóssal.

Értékrendünk nem egyeztethető össze azzal, amiket a sportoló elmondott. Rémisztőnek tartjuk az elhangzottakat, ezért felbontjuk kontraktusunkat – áll a Nike közleményében.

(Fotó: AFP)