hirdetés

A hollywoodi sztár dühöng. Brad Pitt állítása szerint egy két évvel ezelőtti sajtóközleményből értesült arról, hogy Angelina Jolie eladta a közös franciaországi szőlőbirtokuk felét az orosz milliárdos Jurij Sheflernek. Elmondása szerint a volt felesége szándékosan tartotta titokban az esetet.

„Ez szándékos volt: Jolie titokban együttműködött Sheflerrel és társaival az állítólagos adásvétel folytatásában, majd lebonyolításában, biztosítva, hogy Pitt ne tudjon róla” – olvasható Brad Pitt ügyvédei által benyújtott panaszban. Hozzátették, hogy Stefler cége és Jolie „tudatosan megsértette Pitt és cégének szerződéses jogait, és egy idegent kényszerítettek Pitt családi házába”.

Az egykori házaspárnak egyenlő arányban volt része a 160 millió dollárt érő Chateau Miravalban. Pitt és Jolie még 2008-ban vásárolták meg az irányító részesedést, 2014-ben pedig az esküvőjüket is ezen az 1200 hektáros birtokon tartották. A most benyújtott bírósági dokumentumban az áll, hogy a párnak „kölcsönös és kötelező erejű kötelezettségvállalása volt, hogy ha valaha is eljön az idő, egyikük se tudjon külön-külön rendelkezni az érdekeltségéről a másik beleegyezése nélkül”.

Jolie ügyvédei komolytalannak, rosszindulatúnak és problémásnak nevezték Pitt állításait – írja a NYPost.