hirdetés

Előzetes letartóztatásba került a kereskedelmi csatorna tanácsadója és szakértője.  A TV2 által műsoraiban mindig csak pénzügyi szakértőként, tanácsadóként nyilatkozó T. András, állítólag egy 100milliós ügybe keveredett bele. Így úgy tűnik neki se ment simán a pénzszerzés.  

 TV2

A kereskedelmi csatornán főként befektetési tippekkel, pénzügyi tanácsokkal látta el a nézőket T. András, aki és sok- sok TV2 –es hír és magazinműsorban is szerepelt. Most a tévé szakértője nagy bajba került, mert jelentős kárt okozó csalás miatt indult büntetőeljárás ellene a XIX. kerületi rendőrkapitányságon.  A BRFK-nál elismerték a történteket és azt nyilatkozták, hogy három személyt hallgattak ki a rendőrök gyanúsítottként, a bíróság pedig mindhármukat előzetes letartóztatásba helyezte.

Az előzetesbe került tévés szakértő T. András a TV2 különböző műsoraiban többször is szerepelt már, rendszerint pénzügyi témákban nyilatkozott vagy adott tanácsot. A középkorú férfi könyvet írt, több blogot is vezetett, amelynek központi témája a beszámoló szerint a vagyonszerzés volt.

A Magyar Nemzet úgy tudja, a férfi és társai arra hivatkozva kerestek befektetőket, hogy a Mercedes-gyárnak készítsenek egy zenei projektet, de a pénzből a befektetők soha többé nem láttak semmit. A kár mértéke a lap szerint meghaladja a 100 millió forintot.