hirdetés

Betörőt fogott Eminem
2020-05-02 17:12

Betörtek Eminem lakásába. Szerencsére csak egy rajongó volt, akinek így sikerült a világsztárral találkoznia Eminem nappalijában. A 26 éves rajongó a rendőrőrsön kötött ki.

 

Most írta meg a TMZ, hogy betörtek áprilisban Eminemhez,  aki az  éjszaka közepén, pontosabban hajnali négykor arra rezzent össze detroiti lakásában, hogy szól a riasztó. A 47 éves rapper az XXLmag szerint nem aludt ekkor, hanem fogta és kiment a nappaliba, ahol azt látta, hogy a szobában egy vadidegen tartózkodik. A betörő egy 26 éves fiatalember volt, akit a rapper maga fogott le, amíg a biztonsági őrök oda nem érkeztek. A betörőt ezek után átadták a rendőrségnek.

Az éppen szolgálatot teljesítő, és némileg késlekedő őrök azért nem kapták el korábban a srácot, mert az illető hátulról jutott be, egy utcakővel bedobva a konyhaablakot és azon keresztül bemászva. Mint kiderült, a fiatalember nem akart semmit elvinni, csak találkozni akart Eminemmel. Hát sikerült, de persze ezután egyből vitték is a börtönbe, ahol az alábbi fotó készült róla.