hirdetés

Beszólt Trumpnak De Niro
2018-06-11 11:51

Robert de Niro nagyot ment a Tony-díjkiosztó gálán.  A színészlegenda improvizált és elmondta saját tömör véleményét az amerikai elnökről. Elküldte Trumpot rendesen De Niro. 

 

niroVasárnap éjszaka osztották ki az amerikai színházi szakma legnagyobb elismerésének számító Tony-díjakat, ám az esemény nem a The Band’s Visit 10 kategóriában aratott győzelme miatt lesz emlékezetes, hanem Robert de Niro miatt. A színész azért lépett a Radio City Music Hall színpadára, hogy felkonferálja Bruce Springsteent, azonban egy ponton eltért az előre megírt szövegétől és azt kiáltotta a mikrofonba.

 

Baszd meg Trump !

A díjátadót az Egyesült Államokban a CBS közvetítette, ám a 10 másodperces késleltetésnek köszönhetően a tévénézők egyszer sem hallották a csúnya szavakat, mert a CBS szakemberei még időben lekapcsolták a hangot a közvetítésen. A teremben álló tapssal fogadták De Niro váratlan beszólásait.

Mr. De Niro megjegyzése nem volt benne a forgatókönyvben és nem is számítottunk rá. A sértő kifejezést töröltük a közvetítésből.”- így kommentálta a helyzetet a CBS az esemény után kiadott közleményben.

A CBS közvetítésében ugyan nem lehetett hallani, hogy mit mond De Niro, az ausztrál közvetítés viszont cenzúra nélkül ment le .

Az elnökre tett megjegyzése után De Niro még megjegyezte Springsteenről, hogy az előadó mindig az igazságért, az elszámoltathatóságért és a kormány becsületességért küzd, ezek olyan dolgok, amire manapság jobban szükség van, mint bármikor korábban.