hirdetés

Berkin az adóhivatal
2014-09-17 07:46

Bajban Berki, fél éve vizsgálja a NAV, hogy miből él. Hiába tart ki aranyos sztorija mellett Berki Krisztián, Klapka György neves üzletember szeretné, ha mindenki, de különösen az adóhivatal előtt világos lenne, hogy semmikor sem kötött 27 millió forintos üzletet az FTC ex vezérével, Berki Krisztiánnal .

berki 3

Az aranyemberen keresték annak a 3 kilogrammos aranytömbnek a számláját, amelyet állítólag az Édes Élet szereplője az FTC ex vezére kislánya, Natasa Zselyke keresztelőjére vásárolt. Klapka a NAV-nak színt vallott: festett hungarocell díszlet volt a nemesfém, amit a napi sorozatban láthattak. Berki viszont állította: kislánya igenis megkapta az imádatát méltón jelképező 3 kg aranyat, a tömböt pár nappal a felvétel után tényleg megcsináltatta.
Azt nem tudom, hol készítették el Berkinek az aranytömbjét, de nem nálam! Továbbra is jelzem, később sem kötöttem az úrral 27 millió forintos üzletet – jelentette ki Klapka, akit nem érdekel a volt Fradi-vezér vagyonának eredete, adózása.
Nem ilyen béketűrő azonban a NAV. Április óta vizsgálódnak Berki luxusköltekezései miatt. Az Édes Életben láthatóan ugyanis munkába járás nélkül is nagylábon él: sok milliós kabrió sportautóval jár, amibe nem fért be kislánya közel félmilliós babakocsija. Milliós aranyóra csillog a csuklóján, és csak márkás holmikat visel.