hirdetés

Sorra hallgatja ki a VI. kerületi Rendőrkapitányság a váci futballklub játékosait, akik a nagy port felvert Berki féle csalási ügyben voltak érintettek. Az angol tulajdonos azóta jogerősen pert nyert Berki Krisztiánnal szemben, de a vállalkozó még nem fizetett, és most már nyomozás folyik a volt váci menedzsment ellen. Berki hasonló módon járt el Fradi elnökként de ott hiába ígérte Kubatov Gábor új elnök s fidesz pártigazgató, hogy lesz elszámoltatás mindez elmaradt.   

berki 666

Berki Krisztián állítólagos celeb amit a Fradinál bevezetett, folytatta Vácon is. Azaz piti csalóként a tulajdonost verte. Igy tett McCabe-el a Fradi volt tulajdonosával s így tett most egy másik angol üzletemberrel is. Berki a Fradinál vezette be,hogy az edzőknek (amiről tudomásunk van )a nevében a fizetésük kétszeresét is felvetette a klub pénztárából. Amelyik edző nem ment bele a játékba az mehetett munkát keresni. Kérdés, hogy a játékosokkal is ezt csinálta-e, feltehetőleg igen. Ez volt a Fradinál, s. ugye az új zöld-fehér menedzsment megígérte Kubatov  Gáborral az élen, hogy a felelősöket felelőségre vonják. Nos ez elmaradt. s milyen fura az élet hisz Berkiről kiderült ugyanezt csínálta Vácon is. Félreértés ne essék nem mi mondjuk, hanem tanuk, olyan tanuk, akik cinkosai voltak a nagy ál celebnek. A VI. kerületi rendőrség gyanúja szerint a játékosok zsebbe kapták a pénzt a csapat vezetőitől, sőt, olyan is előfordult, hogy más klubok játékosait terelték be a váci pályára, amikor ott volt az angol tulajdonos, hogy mutassák John Marshallnak a csapatnál folyó kiváló munkát.

A hírek szerint a nyomozás onnan indult, hogy Berki Krisztián és Héger József a nyomozók felbukkanása után azonnal elvitte a cég székhelyéről az összes hivatalos iratot, ami szabályellenes. A tanúvallomásokból kiderült az is, hogy több szolgáltatóval is túlszámláztattak a vállalkozók, és az angol tulajdonosnak már a megnövelt összegű számlákat adták le Berkiék.

A játékosok közül sokan nem vallottak Berkiékre, de akadt bőven olyan tanú is, aki elismerte, a bulvárcelebtől kapott pénzt zsebbe, és vele is tárgyalt korábban.

Berki természetesen tagad mindent.