hirdetés

Egyre szorosabb a TV2 celebekkel teli versenye. A Nagy Duettben pedig sok a furcsaság, hisz a tök utolsó Berki akárcsak múltkor, a végén csak benn maradt. Rubint Réka a fitneszguru neje azonban kiesett, de a férje továbbjutott.

kulcsár-hevesi nagy duett

Nem csak a zsűri, a közönség is nehéz helyzetben van, akiknek a TV2 soksok nevetést és mosolyt csal az arcukra. Megint sokáig úgy tűnt, hogy a TV2 műcelebje, a Fradi exvezére kiesik talán a Nagy Duettből. Azonban ismét csoda történt. Berki benn maradt. Így Keresztes Ildikó és Schobert Norbi, illetve Rubint Réka és Pintér Tibor alkotta páros izgulhatott a végén, végül Norbiék nevét mondta ki Majka, így őket láthatjuk viszont a jövő héten is. Ez pedig azt jelenti, hogy a szexi rendőrnőként hódító Rékának és partnerének távoznia kell.

A fitneszkirálynő egy igazán mediterrán hangulatú dallal készült az újabb fordulóra, az egyik legismertebb olasz klasszikust, a L’italiano című slágert adta elő a sármos színésszel, és csak úgy ragyogott a színpadon. Azonban ezúttal ez kevés volt. Norbi a fitneszpápa Máté Péter érzelmes slágerével tovább menetelt az egyre kiélezettebb dalversenyben. Berki pedig, úgy tűnik, kiejthetetlen, és talán meg is nyeri a Nagy Duettet.

Szóval sok furcsaság van ebben a műsorban. De biztos kitűnő a műsor dramaturgiai rendezője. S abban is csak bizakodni tudunk, hogy az nem számít, hogy a fitneszpápa sok-sok reklámja ment a csatornán.