hirdetés

Berki Krisztián kiesett, sokak örömére és bánatára is. A kockás és darabos mozgású, énekelni nem tudó műcelebet így a Nagy Duett utolsó két adásában már nem láthatjuk, de így is kisebb csoda, hogy eddig eljutott a Fradi exvezére.  Bár még Fésűs Nelly is rettegett a kapott társától, a végére kiderült, Berki Krisztián, nagyszívű, nagylelkű és jó fiú. Amit eddig láttunk, az mind kamu.

berki sokadik-nagy duett

A Nagy Duett hetedik adásában a párosok magukban is előadtak egy-egy produkciót, de párbajokban is érdekeltek voltak, különben másfél óra alatt le lehetett volna zavarni az egészet – de mivel a show hat hete a legnézettebb magyar tévéműsor, a TV2-nek ez nem állt érdekében gyorsan összecsapni.

Szulák Andrea a színpadon látott energiát dicsérte, és elárulta, nem szereti a végjátékot, Kasza pedig a vegasi show-kat emlegette, legalábbis a kiegyensúlyozottság szempontjából. Cooky Kucserát dicsérgette kitartása miatt, majd megköszönte, hogy tartalmasabb a vasárnap estéje a fellépők miatt.

Kiesett Fésűs–Berki duett, a csinos énekesnő azzal búcsúzott, hogy énekpartnere amúgy egy nagyra nőtt gyerek, egy jószívű fickó, aki nagyon rosszul tette, hogy azt az imázst alakította ki magáról, amit sokan ismernek és utálnak.

(Fotó: Blikk)