hirdetés

A NAV legnagyobb adósai közt továbbra is tízmilliónál nagyobb tartozással ott van magánszemélyként a TV2 fizetett üdvöskéje, Berki Krisztián. A médiaceleb, aki a tatabányai, Komáromi úti, társasházi lakcímével szerepel a listán, manapság nem keres kevés pénzt műsorvezetőként és realityszereplőként is kapja rendesen a Vajna tévétől a gázsiját. Az ex-Fradi-vezér hogy miért nem fizet a NAV-nak, nem tudni.

Mr és Mrs - A Sztárpárshow

A lapinformációk szerint több tízmilliót kereső Berki korábban az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatójaként és saját cégeiben is a tatabányai lakcímével volt bejegyezve a cégadatokban. Berki réges-régen cserekapus volt, 25 éves korában abbahagyta a profi sportot, neve akkor vált ismertté, amikor 2007-ben bekerült, és három évig tagja volt a fociklubot működtető FTC Labdarúgó Zrt. igazgatóságának, amelynek egyben vezére is volt. A Napi.hu korábban megírta, hogy Berki már több vállalkozásban is megfordult, ezek többsége felszámolással, kényszertörléssel megszűnt, gyermekének anyjával Hódi Pamelával közös cége, a BK Movie Star Kft. pedig tavaly egy ukrajnai magánszemély nevére került.

Igen elavult és átlátszó egy cégtemetés, ami már nem is igazán működik, hogy külföldieknek adjuk a súlyos tartozásokat felhalmozó cégeket. Persze, ha egyáltalán ezért került az ukrán vállalkozó nevére Berki cége.

Nincs azonban már a listán a szintén a média világából ismert – az adócsalásért jogerősen felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt – Gáspár Győző, azaz mindenki Győzikéje és felesége, Bea asszony.