hirdetés

Megakarták ölni a világhírű énekest Robbie Williams. A 47 éves sztár sokáig félt, rengetegen gyűlölték de Amerikában megnyugvást talált.

 

Sosem beszéltem még erről, de volt, hogy bérgyilkost fogadtak ellenem- nyilatkozott az énekes a Mirror magazinnak.

A sztár szerint fiatalkori éveiben óriási sztár volt, már tinédzserként befutott, majd huszonéves korában több tízmillió lemezt adott el, amely a pozitívumok mellett rengeteg árnyoldallal is járt. Szerinte az extrém siker mindig együttjár szorongással, depresszióval és mentális zavarokkal. Ő is sokszor megélte, hogy próbál normális életet élni, és eltűnni az emberek között, de előfordult, hogy egyesek az életére akartak törni és ezt hosszú idő volt elfogadni.

Az angol énekes elmesélte, hogy először akkor talált megnyugvásra, amikor megpróbált befutni Amerikában is, ahol jóval kevesebben ismerték fel és ez megadta a lehetőséget számára az újrakezdésre.

Azóta is próbál elrejtőzni a kíváncsi tekintetek elől, amelyre csak a tengerentúlon van lehetősége, mivel akármikor hazautazik, rögtön belelépnek az intim szférájába, és újra megjelennek nála a mentális problémák.

( CsT)