hirdetés

Belushi már fűkirály
2020-08-01 20:55

A Hollywoodi sztár dobta a filmezést és helyette marihuana termesztő lett. Jim Belushi döntés érthető. A kannabisz termesztés jobb biznisz mint a filmezés és nyugodtabb is. Ráadásul Belushi ebben is sztár lett, hisz már egy film is forog a Fűkirályról. 

 

A Kutyám Jerry Lee főszereplője Jim Belushi is marihuana termesztő farmer lett, éppen ezért régóta nem láthattuk új filmekben. 2017-óta vállal ugyan szinkronizálást vagy apróbb filmekben epizódokat, de a kannabisz biznisz bejött neki nem kicsit.

Belushi Oregonban, a Rogue-folyó mellett egy 93 hektáros földterületen termeszt kannabiszt, amivel 2015-ben kezdett foglalkozni. A hollywoodi sztár kezdetben 48 tővel kezdte a hivatalos marihuana termesztést.

Úgy tűnik Belushi azonban hamarosan ismét látható lesz a tévében, mert Discovery egy sorozatot indít, amely a fűkirályról Belushiról fog szólni.

A Growing Belushi bemutatja majd a fűkirállyá vált Jim mindennapjait, meg lehet majd nézni, hogyan termeszt a színész ilyen nagyban, és persze ott lesz majd a családja is mellette, mert nélkülük nem lenne buli a buli. Beugranak majd ismert arcok is, az már most biztos, hogy Dan Aykroyd is vendég lesz Jimnél, sőt, még valamiféle Blues Brothers-dalt is el fognak nyomni élőben, de erről még nincs semmi konkrét infó.

( Németh Attila )