hirdetés

Békében válik az ismert hollywoodi házaspár 27 évnyi szerelem és boldog év után. A hír sokakat sokkolt, hogy Hugh Jackman és neje Deborra -Lee Furness útjai elválnak. Azonban a család tagjai összetartanak ezután is. Nos sok magyar celeb példát vehetne Jackmanéktől.

Hugh Jackman és felesége, Deborra-Lee Furness békésen véget vetnek házasságuknak, ezt egy a People-nek eljuttatott közös nyilatkozatban jelentették be.

Nagy áldás, hogy majdnem három évtizedet tölthettünk együtt férjként és feleségként egy csodálatos, szeretetteljes házasságban. Az utunk most másfelé tart, és úgy döntöttünk, hogy különválunk, így folytatjuk egyéni fejlődésünket. A családunk volt és lesz is mindig a legfőbb prioritásunk. Hálával, szeretettel és kedvességgel vállaljuk ezt a következő fejezetet. Nagyra értékeljük mindenki megértését, és hogy tiszteletben tartják a magánéletünket, miközben a családunk minden tagja feldolgozza ezt a változást.-írta a hollywoodi pár a közös nyilatkozatában.

A közleményt, amit „Deb és Hugh Jackman” aláírással láttak el, azzal zárják, ez az egyetlen nyilatkozat, amit bármelyikük is tesz a témában.

Az ausztrál pár 1996-ban házasodott össze, két közös gyerekük van, a 23 éves Oscar és a 18 éves Ava.