hirdetés

Vá­rat­la­nul le­mondta hát­ra­levő kon­cert­jeit, majd ideg­össze­om­lása miatt el­vit­ték a men­tők Kanye Westet. Ag­gód­nak a ra­jon­gók a sztár komoly parája és félelme miatt.

kanye-westHétfő éjjel váratlanul lemondta Los Angeles-i koncertjét Kanye West, anélkül, hogy bármilyen indokot megnevezett volna. Nem sokkal később mentők száguldottak a hoteljához, majd pár perc múlva elvitték Westet, akit előtte megbilincseltek, és hozzákötözték a hordágyhoz. Ugyanis ön- és közveszélyesnek nyilvánították.

Később kiderült, hogy kóros álmatlanságtól, illetve idegösszeomlástól szenved. De egyes vélemények szerint teljesen megbomlott az elméje. A kálváriája akkor kezdődött, amikor nejét, Kim Kardashiant fegyveresek rabolták ki. Azóta betegesen retteg, hogy elveszíti családját. Majd olyan kényszerképzete támadt, hogy legjobb barátai, Jay Z és Beyoncé, valamint a Facebook-tulaj Mark Zuckerberg tönkre akarják tenni.

A koncertszervezője azóta kiadott egy közleményt, amiben közlik, hogy Kanye turnéjának minden egyes koncertjét törlik. Vagyis nem számítanak arra, hogy jobban lesz a közeljövőben. A rajongói éppen ezért rémesen aggódnak érte, és már közös imákat szerveznek a közösségi oldalakon.