hirdetés

Nincs jól az egykori popsztár. A szebb napokat látott Sinead O’Connor egy hete van pszichiátrián, és már most olyan otthont keres magának, ahol befogadnák, és ahol élhet nyugodtan, élvezheti a hétköznapi háztartásbeliek mindennapjait. Bár mások szerint az ír énekes simán ámokfutásba kezdett.

oconnor

Ijesztő ámokfutásba kezdett Sinead O’Connor a saját Facebook-oldalán. Az ír énekesnő, aki egy hete vonult be egy pszichiátriai klinikára, ahol depresszióval kezelik, a félmillió követőt számláló közösségi oldalán napok óta érdekes írásokat posztol. Az egész egy nyílt levéllel kezdődött, amelyben munkáért és szállásért könyörgött a rajongóinak.

Sürgősen szükségem van egy állásra és egy helyre, ahol lakhatok. Tud valaki segíteni? A családom annyira rosszul bánt velem, hogy már alig élek. De életben kellene maradnom. Mert sokkal jobbat érdemlek ennél. Ha van számomra munkátok és egy olyan hely lakni, ahol cigizhetek, szóljatok. Nagyon jól takarítok, nem vagyok sznob. Akkor is elégedett leszek, ha vécéket kell takarítanom. A zenélésnek számomra vége, a zenének köszönhetem mindezt – fogalmazott a sztár.