hirdetés

Az Esti Újság úgy tudja, hogy Győzike új adócsalási ügye során tartott házkutatáskor kiderült az RTL Klubon futó celebekkel teli főzős műsort a Konyhafőnök VIP-et állítólag Beja asszony nyerte meg. A győzelemért járó kupát ugyanis több NAV nyomozó is látta a házkutatás során Gáspár Győziéknél.

győzikeMár nem izgi az RTL celebes  sütős-főzős műsora, mert kiderült Beja asszony nyerte meg a showt. Legalábbis a győzelemért járó kupát a NAv nyomozók látták és meg is csodálták Győzike lakásában.  Így legalább az énekes újabb adócsalási ügye mellett némi lazább témával is foglalkozhatunk.

Győzike egyébként állítólag már lassan ott tart, hogy a lakásából sem mer kimenni. Mint ismeretes, a nyomozók házkutatást tartottak a zenész házában, mert azt gyanítják luxus autókkal csalták az adót. Ráadásul mint kiderült Győzike korábbi adócsalási ügye sem évült el, azaz az ott kiszabott büntetés hatálya alatt keveredett most újabb bajba, ami súlyos plusz éveket jelent, ha elítélik a nagyszájú celebet.

Sok fenyegető levelet kapunk, és nem csak a közösségi oldalon, hanem postán is. Olvasás nélkül széttépem őket, és mennek a kukába. Totálisan kivagyunk Beával. Az egy dolog, hogy írogatnak nekünk név nélkül, de még a koncertjeimet, fellépéseimet is lemondták.  Nemrég Beával a fővárosban jártunk, egy drága autóból kiszállt egy férfi, jött felém, közben azt mondogatta, hogy te tolvaj! Na akkor azért megijedtem. Hát mi lesz itt? Hogy nem merem majd elhagyni a házat? Ezt ki teszi jóvá? Ki véd meg?– kérdezte Győzike aggódva.

Győző nem bánja, hogy kiállt a nyilvánosság elé az ügyével, ám az nem úgy sült el, ahogyan szerette volna.