hirdetés

Ráhajtottak a filmesekre a sógorok. A Bécsi Állami Operában tartják majd a MissionIpossible-Titkos nemzet című film világpremierjét július 23-án.A díszbemutatóra a főszereplőn, Tom Cruise-on és Christopher McQuarrie rendezőn kívül ott lesz még a filmben szintén szereplő Rebecca Ferguson és Simon Pegg is.

mission ipossible

Marijana Stoisits a filmes stábok Bécsbe csábításával foglalkozó önkormányzati szervezet, azaz a Vienna Film Commission nevében azt mondta, hogy ehhez hasonló világpremiert korábban még sosem rendeztek az osztrák fővárosban.

Így néhány héttel az Eurovíziós Dalfesztivál után nem csupán Európa, hanem az egész világ figyelme Bécsre irányulhat

– mondta.

Hogy a sorozat ötödik részének premierjét Bécsbe hozhatták, az volt az oka, hogy a filmet London és Marrakes mellett az osztrák fővárosban forgatták, ahol főként a Staatsoper és a belvárosban található Schottenring metrómegálló volt az események helyszíne.

Az ismerős díszletek már a film első előzetesében is felbukkantak: Tom Cruise például az operaház tetején harcol, az egyik belvárosi utcában egy autó robban fel, a Schottenring metrómegállóban pedig Simon Pegg kezébe nyom egy titkos csomagot egy ismeretlen.

Az új Mission: Impossible a díszbemutató után az Egyesült Államokban július 31-én, nálunk pedig augusztus 6-án lesz először látható.