hirdetés

II.Erzsébet előtt mindenki leakarja róni a kegyeletét amire legkevesebb 14 órát kell várni Londonban. Kivételezés senkivel sincs. A világsztár sportoló David Beckham sem hagyta ki, hogy lerója tiszteletét a királynő koporsója előtt és bizony el is sírta magát a 13 órás várakozás után.

 

David Beckham 10 kilométert és 13 órát várakozott arra, hogy lássa II. Erzsébet koporsóját. A futballsztár hajnali 2 óra körül állt be a sorba, és egy doboz fánkot hozott magával, hogy megossza a gyászoló társaival.

A négygyerekes családapa végül 15:30 körül közeledett a királynő koporsójához, és csak néhány másodpercet töltött arra, hogy fejet hajtson, mielőtt továbbment, hogy utat engedjen a mögötte állóknak.

Közben megtörten a szemét törölgette majd kezével a száját is eltakarta – írja a Daily Mail.

A Buckingham-palota a tragikus hírt 2022. szeptember 8-án jelentette be, hogy elhunyt II. Erzsébet királynő. A britek szeretett uralkodója, aki 96 éves korában távozott el az élők sorából, több mint 70 évig ült a trónon.

-Mélységesen elszomorít Őfelsége, a királynő halála. Micsoda szeretet és tisztelet áradt felé az emberekért, a népért tett szolgálatai nyomán… Hogy mennyire letörtnek érezzük magunkat ma, az is jól példázza, hogy mit jelentett ő az embereknek ebben az országban és szerte a világon. Mennyire inspirált minket az, ahogy uralkodott, az, ahogyan vigasztalt minket a nehéz időkben.Legutolsó napjáig méltósággal és kegyelemmel szolgálta a hazáját. Gondolataim és imáim most a királyi családért szólnak – írta Beckham, a királynő halálhíre után közösségi-oldalán.