hirdetés

Bebe és neje kutyabolond
2016-05-14 08:02

Mondhatni kutyabolondok. Az énekes Bebe és felesége hivatalosan is családtaggá fogadta Kleopátrát, az egyéves kiskutyát, akit szó szerint a haláltól mentettek meg háromhetes korában. A Drágám Add az Életed szereplői megérdemlik a megmentő titulust.

bebe kutya-blikk

A fővárosban átlagosan minden második családban gondoskodnak legalább egy házi kedvencről. A családban tartott kutya nem csupán rengeteg szeretetet ad, de gyermekeinket felelősségre, rendszerességre, toleranciára is neveli. Egy örökbe fogadott árva állat pedig emberségünkről, szeretetünkről, felelős gondolkodásunkról tesz tanúbizonyságot, így példát mutat családunknak, környezetünknek, embertársainknak is.

Köztudott Abebe Dánielről, azaz Bebéről, hogy imádja a kutyákat. Az énekes több szervezet munkáját támogatva segít rendszeresen a négylábúakon, sőt ő maga is szokott időlegesen mentett kutyákat befogadni.

Tavaly nyolc kutyát vittem el a Család utcai állatklinikára, egy kivételével szerencsére sikerült is nekik új gazdit találni. Kleopátra, az egyéves shar-pei vizsla keverék azonban nálunk maradt. Háromhetes korában mászott be hozzánk a kerítésen, borzasztó állapotban volt, nem jósoltak neki sokat, ha az utcán marad, így természetesen befogadtuk egy időre. Mostanára annyira megszerettük a feleségemmel, hogy úgy döntöttünk, már végleg velünk marad, így hivatalosan is nevünkre vettük a gyereket, chipet kapott és ivartalanítottuk is – mondta Bebe, aki hétvégén a Belvárosi kutyafesztiválon, a kutyabarátok és örökbefogadók családi találkozóján arról is beszélt, hogy a család másik kutyája valószínűleg már nem sokáig lesz velük.

A másuk kutyusunkat, Szotyit, a 15 éves yorkshire terrier keveréket is nagyon szeretjük, ő már nagyon rég a családunk része. Szomorúság, hogy nagyon öreg, valószínűleg előbb vagy utóbb el kell búcsúznunk tőle. Azt gondolom, hogy Kleopátra érkezése sorsszerű lehetett, mert vele talán kevésbé lesz fájdalmas majd a búcsú Szotyitól – tette hozzá az énekes, aki január óta Bebe and the Change nevű zenekarával koncertezik.

(Fotó: Blikk)