hirdetés

Nem engedték fel a nagy mellű popsztárt a repülőre. Samantha Fox állítólag ittas is volt, és kötekedett is, amikor Vilniusból el akart repülni Londonba.

samantha fox

Samantha Fox, a 80-as évek modellje és énekesnője részegen kötözködött a Wizz Air személyzetével, mivel 30 fontot (13 ezer forintot) kértek el tőle a kézipoggyásza miatt, és mert nem engedték elsőbbséggel felszállni a gépre. Szemtanúk szerint azt mondta: Nekem nem kell sorban állnom ezekkel az emberekkel – írta a Daily Mail.

Az esetet megerősítette a Wizz Air szóvivője is, és hozzátette: az utas ittasnak tűnt, és ez a hatás rosszabb lehetett volna repülés közben.

Az énekesnő szóvivője viszont tagadta, hogy Fox részeg lett volna, és szerinte ki is fizette a 30 fontos pluszdíjat. Sőt, szerinte egy Wizz Airnél dolgozó lány elnézést is kért az eset miatt.

A 49 éves énekesnő – aki augusztusban Magyarországon is fellépett, többek között David Hasselhoff-fal – vilniusi koncertje után akart hazamenni Londonba, a jegyért 150 fontot (65 ezer forintot) fizetett.