hirdetés

Balázs kiakadt a Class FM közleményén, mint mondta, ő szeretett volna még rádiózni. Az azonban biztos, hogy tegnap hallhattuk utoljára élőben a Class FM-en Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri műsorát, a Morning Show-t.
class-fmElméletben a szokásos csatornán, vagyis szimpla rádión, analóg adáson keresztül a Class FM-et szombattól nem hallgathatjuk tovább, de Balázsékat már holnaptól sem.
A Class FM vezetőségének közleményében arról ír, a Morning Show helyén, vagyis a reggeli idősávban a a Best of Morning Show-t találjuk majd, és noha Balázsnak (és műsorvezető társainak) december 31-éig van szerződése az adóval, megértik, hogy inkább a televíziós karrierjére akar a továbbiakban koncentrálni.

Ezen a pár mondaton pedig Balázs bepöccent. Szerinte ez így nem igaz, és erről rögtön ki is tett egy maga által készített videoközleményt.

Ma kaptam én és a többiek is egy levelet, hogy nem kell bejönnünk dolgozni már. Mi szerettük volna nagyon is végigcsinálni a Morning Show-t. Nekem már nincs tévés szereplésem idén, és nagyon akarok rádiózni –mondta Sebestyén Balázs a videoközleményében.

Michael McNutt, a Sláger Zrt. többségi tulajdonosa, az Advenio Zrt. tulajdonosa „Balázsnak, Ferinek és Janinak sok sikert és jó egészséget” kíván.

Azt egyelőre nem tudni, mi áll a hirtelen döntés mögött. Egyébként arról is ír a rádióadó közleményében, hogy bár analóg adás szombattól nem lesz, Class FM továbbra is elérhető lesz a classfm.hu oldalon, valamint a T-Home és UPC set-top bokszokon keresztül az otthoni szolgáltatási csomagokban is.