hirdetés

Ismét verekedett a világsztár. Kanye Seat most az utcán támadt rá egy férfira, aki csak autogramot akart tőle kérni, ám helyette orrtörést kapott. Természetesen a rappernek a bíróság előtt kell magyarázkodnia.

 

Rájár a rúd mostanában Kanye Westre, ugyanis hosszú évek után elváltak az útjaik Kim Kardashiannal, akivel összesen négy gyerekük született. Bár azóta újra rátalált a szerelem, ez a kapcsolat sem volt túl hosszú életű, a napokban ugyanis kiderült, hogy szakítottak. A Kardashian família oszlopos tagja, Kim viszont a humorista Pete Davidson oldalán találta meg számításait, ami nem kis bosszúságot okoz a rappernek. Bár Valentin-napkor West azt gondolta, megpróbálja visszahódítani a feleségét, nem járt sikerrel.

S, hogy mennyire stresszes mostanában West, arról hűen árulkodik, az ami a Los Angeles-i Soho Warehouse környékén történt a héten. A rapper ugyanis vitába szállt egy rajongóval, aki autogramot szeretett volna kérni, ám végül West megütötte. Kanye pechére az esetről még egy videó is nyilvánosságra került, amelyen látszik a földön heverő férfi, illetve a zenész dührohama. Az információk szerint a rajongó orra el is tört.

Rendőrségi források most a TMZ-nek arról számoltak be, hogy befejeződött a nyomozás az üggyel kapcsolatban, az iratokat pedig hamarosan eljuttatják az ügyészségnek, ezután dől el, büntetőeljárást indítanak-e West ellen. Az informátorok szerint az esetről készült videónak és a szemtanúk vallomásainak köszönhetően van elég bizonyíték ahhoz, hogy eljárás induljon.

Mint kiderült, a rendőrök szerették volna meghallgatni a rappert is, ám elfoglaltságra hivatkozva ez nem jött össze. A portál szerint az ügyészség háromféleképp dönthet: vádat emel, visszautasítja az indítványt vagy behívja az érintetteket egy meghallgatásra, ahol bizonyos feltételeket szabhatnak az ügy megszüntetéséhez.

(Balu)