hirdetés

Még mindig nem tudja a híres szakács, hogy hívják majd a gyermekét. Augusztus 8-án jelentette be Jamie Oliver, hogy megszületett ötödik gyermeke, akinek a mai napig nem tudott nevet választani a család.

jamie oliver baby 2

Nagy döntés egy gyereknek nevet adni, és az is közrejátszhat a habozásban, hogy a szülők nem tudták előre, milyen nemű lesz a pici, de azt azért nehéz elhinni, hogy az eltelt kilenc hónapban nem gondolkoztak fiúnevekben, hiszen 50% volt rá az esély, hogy a három lányuk és egy fiuk mellé ismét egy kisinas érkezik majd.
Mivel a baba első fotója alá, mind Jamie, mind felesége, Jools odaírta, hogy jelenleg még nem választottak nevet, minden egyes új posztjukkor azt remélik a rajongók, hogy végre kiderül, milyen őrületes keresztnevet fundált ki ismételten a sztárpár.
A séf legutóbb az alvó édesanyja mellkasán szundikáló apróságról osztott meg egy fotót, amelyben ismételten neje hihetetlen kitartását és erejét dicséri, de megint csak elmaradt a hír, amire mindenki vár. Hogy hívják majd a legfiatalabb Olivert?