hirdetés

Bele erősít a Simicska TV. Úgy tűnik egykori RTL-es és köztévés sztárokkal erősít az egykoron szebb kormányzati napokat látott Hír tévé.  Hogy mennyire javítja majd a Hír TV színvonalát az új arcok megszerzése nem tudni egyelőre. Azonban pár százalékos nézettségi emelkedés akár össze is jöhet. A baj csak az, hogy a Simicska Tévénél azt hiszik a műsorvezetők miatt néznek az emberek műsorokat, holott ez így önmagában egy önbecsapás csak.

kokó

Úgy tudni, hogy a Simicska-birodalomhoz tartozó csatornánál önálló műsort kap Kovács Kokó István, a Záróra című műsorával ismertté vált köztévés Veiszer Alinda, de a Magyarország Élőben műsorvezetőjeként visszatér a képernyőre Szöllősi Györgyi is és a korábban szintén az MTVA-nak dolgozó Reisz András időjós szakértelmére is számít a csatorna.

Az egykori sztár bokszoló Kokó korábban többször volt már vendége a csatorna beszélgetős műsoraiban, nem mellékesen pedig pont a Hír TV-n fakadt ki és árulta el: soha nem volt fideszes.

A balliberális média előszeretettel állított be engem Fidesz-közeli embernek a 2002-es színvallomásom után, miközben én soha nem voltam Fidesz-közeli ember. Értékeket és elveket vallottam, ami nagyon sokszor egybeesett a Fidesz értékeivel és elveivel. Lássuk be, hogy az elmúlt hat évben rengeteg ember csalódott a Fidesz kommunikációjában, attitűdjében. Az a sok-sok böszmeség, ami megtörtént itt az elmúlt hat év alatt — nyilatkozta korábban a Civil Kaszinóban Kovács István.

Kokó mellett jövő héttől Veiszer Alinda is új műsorral jelentkezik, ami saját bevallása szerint szigorúan politikamentes lesz.

Hogy a Hír TV mennyire lett kormányellenes nem tudni, de sok sok apró lépése a csatornának azt mutatja, hogy igazából nincs nagy harag, nincs dráma a tévé tulajdonosa által legecizett régi jó barát, Orbán Viktor és közötte.