hirdetés

A tragikus hirtelenséggel elhunyt színész hétvégén még jókedvű és bizakodó volt. Bajor Imre hétfőn került kórházba és senki sem merte volna gondólni, hogy ez lesz az utolsó nagy fellépése. A köztévé sajnos a neves művész haláláról állítólag azért nem emlékezett meg, mert nem Kossuth-díjas művész. Nos a Fidesz tévés bohóca, Filip mint közmédia vezető ismét leszerepelt.

bajor imre

A múlt pénteki vizsgálatok után kielégítőnek találták Bajor Imre állapotát. Nem véletlen tehát, hogy a hétvégén bizakodó és jókedvű volt. Hétfőn aztán erős fájdalmak közepette szállították a veszprémi Csolnoky Ferenc kórházba.
Úgy tudni a színész agydaganata valóban zsugorodni kezdett, s a halálát nem ez, hanem egyéb szervi bajok okozták. A színészt gyakorta ápoló Heilig Gábor és Eszményi Viktória megrendülten nyilatkoztak a lapnak. Azt mondják, megtiszteltetés volt számukra, hogy ilyen állapotban is engedte, hogy vele legyenek. Az énekesnő úgy véli, barátjuknak jobb, hogy az Úr magához szólította, ám az ittmaradottak nagy értéket veszítettek.

Bajor utolsó fellépése összességében stílusos volt. Nem engedte, hogy bárki lássa szenvedni. Küzdött a maga módján, bár lehet, hogy kétségei voltak a sikerével kapcsolatban. De mindent megtett. Sajnos a neves művész miután üzleti vállalkozása nem úgy ment, ahogy színészi karrierje, talán összetört,  és mindezen kudarcot túlságosan is a lelkére vette . Nem lett volna szabad. Innentől kezdve pedig Bajort megtámadta a legyőzhetetlennek tünő kór, ő pedig sokáig hagyta s nézte mindezt.