hirdetés

Az RTL vezére külföldre menekítette családját mert fenyegetéseket kapott. Legalábbis erről ír a Bloomberg Businessweek. Dirk Gergens pedig rettegésében egy szállodában él. Nos tény kérdése, hogy régebben, fenyegetések nélkül is évekig egy luxus szállóban tengette napjait Gergens úr. Ráadásul azt sem tudni a zaklatások,fenyegetések miatt tett-e jogi lépéseket.

Dirk-Gergens

Dirk Gerkens, az RTL vezetője azt mondta a Bloomberg Businessweeknek, hogy a Fidesz politikusai ellenzékinek tartják az RTL Híradót, pedig csak független hírszolgáltatást akarnak nyújtani. Tény kérdése, hogy 2002-től az RTL hírműsorai inkább voltak kormány közeliek, mint függetlenek, hisz csak a baloldalhoz hű újságírók maradtak a csatornánál és ezt lehet szépíteni. Az is tény, hogy sajnos az RTL 2002-től azon szemléletet, hogy a mindenkori kormány tükre lenne és az adott ellenzéket sem feledi el, szinte megszűnt. Hova lett az az RTL , amely z alapítsa után minisztereket mondatott le ? Hol van az az RTL, amelynek az oknyomozó hírmagazinja az Akták sorra leplezte le a különféle mutyikat ? Nos ezt megszüntette Dirk Gergens úr szép lassan és tudatosan, tény kérdése.

Az RTL-megrémült vezér számításai szerint a csatornának kell fizetnie az államnak reklámadóból várt bevétel 90 százalékát, miközben a piaci részesedése csak 15 százalék. Ha marad a reklámadó, az felemészti a csatorna nyereségét – mondta Gergens úr.

Gerkens azt is állította, hogy a sok erőszakos fenyegetést kapott e- mailben, és az ismerősein keresztül is üzentek neki. Ezért a családját külföldre költöztette, ő maga pedig szállodába költözött, és testőrök védik.

Ez nem Oroszország vagy Mexikó. De jobb félni mint megijedni – mondta Dirk Gergens.

Arról Dirk Gergens úr nem beszélt, hogy tett-e jogi lépéseket az állítólagos fenyegetések miatt.

(Fotó:filmsor.net )