hirdetés

Gáspár Laci balatoni afférja bizony elgondolkodtató. Egyrészt értjük, hogy fájt neki, hogy lecigányozták, érthető. Azonban egy nőt miért kell lökdösni meg fenyegetőlég fellépni vele szemben ? Nos sokak kedvence hibázott.  Gáspár Laci viselkedése megbotránkoztató és úgy tűnik a celebség a fejébe szállt rendesen, s megmutatta mindenkinek milyen ember is ő valójában. Gáspár Lacinak a végtelen türelmes és kedves felépített stílusa most romokba dőlt. 

 

Mint közismert összetűzésbe került, egyelőre tisztázatlan körülmények között az X-Faktor sztárja egy szórakozóhely személyzetével, illetve több vendéggel a Balatonnál. Az esetről kikerült felvételre közösségi oldalán és a rádióban reagált az énekes.

Állítólag Gáspár Laci híresen türelmes ember, éppen ezért is meglepő az a videó, ami kedd délután került fel róla a Reddittre. A közösségi oldalon megosztott felvételen az látszik és hallatszik, hogy Laci torka szakadtából azt üvölti valakinek, hogy ne szórakozzanak a feleségével, illetve az látszik, hogy élő Instagram-videót indít, miközben a bazdmegezve ordíbál.

Most mondjad, tesó! Élőben mondod, 350 ezer néző néz. Most mondjad, ba**meg!

Mint azt Gáspár Laci is elmondta, a pincérekkel veszett össze. Laciék ugyanis nem vették észre, hogy milyen nyugodtan és boldogan mulatták az időt, így belecsúsztak a záróra utáni időbe, ebből támadt a szóváltás. Igen Gáspár Laci a híresen türelmes, nehézsorsú énekes nőkkel kiabált. Puff neki az eddig felépített imidzsnek.

Nos Gáspár Laci megmutattad milyen ember is vagy valójában. Minden más csak show, meg előre megtervezett celeb sztori. A valóság sajnos ez. Kiabálsz a nőkkel és, ha kell lökdösöd is, erővel lépsz fel velük szemben, fenyegetőleg. Nos ez gáz, über gáz.

Persze lehet itt mindent megint ráhúzni, hogy lecigányoztak de ezt a végén kaptad meg, érthető módon. No meg állandóan ezzel jönni, hogy leciánoztak és emiatt lettél önmagad, nos hagyjuk már.

Az RTL Klub vezetése pedig léphetne. Illene, persze, hol van már a régi csapat.