hirdetés

Nincs jó helyzetben a kormány egyik fő kritikusának számító ismert divattervező, akit állítólag előzetes letartóztatásba helyeztek s, akinek a nevéhez köthetőek az O1G-s feliratú pólók megjelenése. Az ügy több mint érdekes, mert nagy a rendőrségi titkolózás az esetről, s az is köztudott évtizedek óta, hogy ez érintett művész használta is a mámorító szereket, ami nem bűn, maximum betegség. A kérdés miért most lett fontos a bilincsbe verése.

 

A rendőrök állítólag csaptak le október 21-én H. Zoltán ismert divattervezőre. A férfi letartóztatását vasárnap elrendelték, mivel lakásán jelentős mennyiségű kábítószer-gyanús anyagot találtak – írta a Magyar Hang.

Azaz szegény H.Zolinál több mint 40 gramm drogot kellett találni, mert ezen felül számít jelentős mennyiségnek. Az is biztos, hogy az ilyen drogfelderítéseknél hossza kutató, figyelő és titkos nyomozás is folyik, ami lehet nem a divattervezőre irányult, hanem esetleg a drogdílerére és így került képbe a művész, aki mindig mindenről őszintén elmondta a véleményét, még a politikáról is. Lehet ez volt a baj. H.Zoltán nem kedvelte a Fideszt, így már ezzel magára vonta szegény a hatóságok figyelmét egészen bizonyosan.

Legutóbb ezt nyilatkozta egy műsorban H.Zoltán.

Gyilkos bűnözők vezetik a hazámat és én erre nem vagyok büszke.-mondta H.Zoltán.

A pesti pletykák szerint, felmerült, hogy H. kereskedett is a droggal. S lássunk sorát az üggyel kapcsolatban a közéletben ismert nevek is felmerültek, köztük ellenzéki politikusok és egy újságíró is.

Nos innentől kezdve nyugodtan kijelenthetjük, hogy baj van az üggyel és rengeteg kérdés kattog az ember fejében.

A divattervező október 21-én reggel posztolt utoljára közösségi oldalára. Próbáltuk keresni de, a telefonja nem volt kapcsolható.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság csak annyit közölt: „ Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján nem áll módunkban válaszolni”. Bár volt rá példa 2008-ban, hogy egy közismert médiaszemélyiségnek a nevét simán kiadta a rendőrség a sajtónak, igaz az újságíró ellen később még vádat sem emeltek, persze bocsánatot sem kértek tőle utána. H.Zoltánnál legalább ezt tiszteletben tartották.