hirdetés

Döbbenet Louisianaban. Az egyik gyorsétterem fagyasztójában egy női holttestet találtak. A nő az étterem alkalmazottja volt, eddig ennyit tudni a rejtélyes bűnügynek. A nyomozók szerint lehet, hogy csak baleset történt és nem gyilkosság.

 

A fagyaszott termékek között sajnos oda nem illő dolgok is voltak. A rendőrség a gyanús eset miatt vizsgálatot indított.
Hátborzongató tragédia történt az Egyesült Államokban: egy női áldozat holttestét találták meg egy Arby’s étterem fagyasztóházában.

A rendőrség közleménye szerint a hölgy az étterem alkalmazottja volt. A louisianai hatóságok nyomozást indítottak a haláleset kapcsán, de úgy vélik, hogy bűncselekmény nem történt.

Egy ilyen helyzet szokatlan, ezért a nyomozás során extra óvintézkedéseket teszünk. A helyszín teljes átvizsgálása után az eset nem gyilkosságnak, hanem balesetnek tűnik – mondta Leland Laseter rendőrkapitány.

A hatóságok most a hallottkém boncolásának eredményét várják, hogy megállapítsák, mi okozta a nő halálát. A rendőrség kihallgatta az étterem több alkalmazottját is, de egyelőre senkit nem gyanúsítottak meg – írja a Foxnews.