hirdetés

Karancsi marad Veszprémben. A hírhedt olaj botrányok kirobbantója és a legutóbbi országgyűlési választáson független politikusként is induló Karancsi Tibor úgy tűnik végleg marad Veszprémbe a választási eredménytől függetlenül.  

karancsi 2

Bár sokan azt hitték, hogy az Alföldről  induló ex-rendőr Karancsi csak a veszprémi országgyűlési választások miatt költözött a megyébe és dolga végeztéül haza megye. Nos a független jelöltként induló politikus azonban marad Veszprémben, mert nagyon megtetszett neki a környék, a város,  és igen nagy szeretettel fogadták a környéken élők, s kedvese is támogatta abban, hogy maradjanak. Így Karancsi az olaj ügyeket kirobbantó ex-zsaru marad kedvesével.

Hát nagyon jó itt lenni Veszprémben nem titkolom. Minden a helyén van. A táj, az emberek,minden. A kedvesem ötlete volt és végig gondolva úgy döntöttünk, hogy miért ne maradjunk itt. Természetesen így én személyesen is tudom majd nyomon követni, hogy Kész Zoltán kollegám valóban betartja-e a választási ígéreteit és valóban megtesz-e majd mindent Veszprémért, mint országgyűlési képviselő. – mondta karancsi Tibor az Esti Újságnak.