hirdetés

A népszerű híradós és ex-RTL Klub-os komoly balesetet okozott Budapesten. Bocsánatot is kért gyorsan Bárdos András az eset miatt, amelyben összesen öt autó sérült meg. Bárdos balesetében az amerikai követség egyik autója is pórul járt.

bárdos baleset

– Figyelmetlen voltam, hibáztam, és igazán sajnálom. Azonnal el is ismertem, hogy én okoztam a balesetet, ezen nem is lett volna mit tagadni, de nem is volt szándékomban. Annak viszont örülök, hogy senki sem sérült meg – közölte a tévés a Blikk-kel.

Az RTL exhíradósa figyelmen kívül hagyott egy stoptáblát, és így hajtott ki az V. kerületben lévő egyirányú Balaton utcából a Honvéd utcára, majd összekoccant a balról érkező autóssal, egy mercissel, aki ijedtében elrántotta a kormányt, és további autókkal ütközött.

A figyelmetlenség vége egy olyan tömegkarambol lett, amelyben összesen öt autó sérült meg, köztük az amerikai nagykövetség egyik járműve is.

Bárdos András kocsijának eleje csúnyán összetört, a helyszínről pedig további két autót trélerrel kellett elvinni, olyan lendülettel csapódott beléjük a balról érkező autós.

(Fotó: BKK)