hirdetés

A 250-es busz sofőrje lett a főváros egyik legkedveltebb buszvezetője, aki nem csak sofőrként állja meg a helyét. Garamszegi Gábor szinkronszínészként is dolgozik, legutóbb a Trónok harca Hodorjának kölcsönözte a hangját.
kedvenc-buszosGaramszegi Gábor a 250-es busszal rója a köröket nap mint nap, a budapestiek nagyon megkedvelték őt. Ő lett az év legjobb BKK-buszsofőrje.

– Ez egy óriási erkölcsi elismerés, de a cím nemcsak az enyém, hanem valamennyi kollégámé is. Nekem szerencsém van, hiszen ki tudtam alakítani személyes kapcsolatot az utasaimmal, a belvárosi, nagy forgalmú járatokon dolgozó kollégáimnak erre kevesebb a lehetőségük – mondta Garamszegi a Lokálnak.

Gábor már három éve ül a busz kormánya mögött, azonban az első nagy szerelme a színészet volt, hiszen tizenhat éve szinkronizál, és számos darabban szerepelt már.
Nem tudom meghúzni a vonalat a színház és a buszvezetés között, mert mindkettőt szeretem. Legkedvesebb szinkronszerepem az volt, amikor Dennis Hoppernek kölcsönöztem a hangom. Ez különleges élménynek számított, hiszen ő egy ikonikus színész – mondta. Legismertebb szerepe mégsem ez, hanem a Trónok harca nagydarab, kissé együgyű karakteréé, Hodoré.