hirdetés

Ennyi volt. Lecsaptak Kozsó értékeire a végrehajtók. Árverésre bocsátották Kozsó apjának üzletrészét a Jókai utca-Dessewffy utca sarkán álló Zöld Teknős teaházban. K. Oszkár vagyoni részesedését tartozások miatt foglalták le, majd

A végrehajtó szinte azonnal kiírta árverésre Kozsó apjának 51 százalékos tulajdonrészét a Zöld Teknős Kft-ben . A tulajdonrészt 1,5 millió forintos kikiáltási áron bocsátották árverésre, árverési előlegként pedig 150 ezer forintot kellett kifizetni.

Bár az első árverés nem volt sikeres, és senkinek nem kellett másfél millióért az üzletrész, azt többször is megpróbálhatják elárverezni.

Kozso két üzlettársával 2012-ben alapította a szóban forgó céget, majd ezt tavaly átadta a szüleinek úgy, hogy a cég akkor már végrehajtás alatt volt. Ugyanekkor íratta apjára azt a Csengery utcai pincét is, amelyen milliós adósság volt, és ráhagyta a Teasire Hungary Kft.-t is, amelyből két évvel ezelőtt szállt ki, és jelenleg felszámolási eljárás alatt van a végrehajtások miatt. Kozso sződligeti háza is a szülők nevén van, arra 91 millió forintos jelzálogjogot jegyeztek be. Az énekes februárban elismerte, hogy több mint 30 millió forintos végrehajtás van ellene.