hirdetés

Döntött a sztár. Az örökbefogadás mellett tette le voksát a neves színész Anne Hathaway és párja. A színésznő és férje alig várják, hogy szülők lehessenek. A sztár pár amerikai árvát fogad örökbe.

Lovebirds Anne Hathaway and Adam Shulman hold hands on a sunny day in NYC

Bennfentes infók szerint Anne Hathaway és férje, Adam Shulman úgy döntött, hogy örökbe fogadnak egy gyermeket, és úgy tűnik, hogy hamarosan magukhoz is vehetnek egy picit. A páros ismerősei szerint a színésznő egyszerre boldog és nagyon stresszes, hisz bár alig várja, hogy anya lehessen, aggódik amiatt, hogy vajon tényleg jó szülő válik-e belőle.

Minden barátjuknak csak erről tudnak beszélni. Nem gondolták volna, hogy ilyen hamar lezajlik az örökbefogadási procedúra, de nagyon boldogok.

Sok hírességgel ellentétben a sztár nem egy elmaradott országbeli gyermeket, hanem egy amerikait fogad örökbe, mivel szeretnék, ha leendő gyermekük ismerné a közeget, amibe érkezik. Természetesen szívből támogatják és tisztelik azokat, akik külföldről vesznek magukhoz valakit, de ők inkább maradnak a hazai terepen. És végül is igazuk van, hisz az amerikai árváknak is szükségük van egy szerető otthonra, ahol nyugalomban és boldogságban nőhetnek fel.