hirdetés

Bár az RTL Klub egykori igazgatója olcsón megúszta a drogügyet amibe keveredett, Árpa Attila még gondolkodik, hogy elfogadja-e az igen humánus pénzbírságot. Nos kedves Attila ne tökölj, ennél jobb ítéletet aligha lehet hozni.Mondjuk az picit ciki és kínos, hogy a bíróság az ítéletben kimondta, hogy Árpa kokainnal élt.

 

Kábítószer birtoklása miatt pénzbüntetésre ítélete a bíróság az RTL egykori kisvezérét, akinek még maradt pár órája eldönteni, hogy elfogadja-e az ítéletet vagy sem.

Mint ismeretes hétfő kora délután ítéletet hozott a Budapest Környéki bíróság: Árpa Attilát felmentették a drogterjesztés vádja alól, birtoklásért viszont elkaszálta a taláros testület. A büntetése szerint 1,5 millió forintot kell befizetnie, feltéve, ha nem fellebbez az ítélet ellen. Addig ugyanis nem jogerős a határozat. Árpa és ügyvédje három nap gondolkodási időt kértek, ami hamarosan lejár.

A Fővárosi Főügyészség 5 férfival szemben indítványozott büntetést, közülük háromnak szabadságvesztést, próbaidőre felfüggesztve. Az egyikük Árpa Attila, aki az ügy kirobbanása óta tagadta a bűnösségét. Azt ugyan elismerte, hogy rendszeresen vásárolt és fogyasztott drogot, kokaint, de azt mondta, ez a múltban történt, illetve azt is közölte a bírósággal, hogy soha nem volt terjesztő.

A bíróság ítélete megkönnyebbülés is és természetesen bosszantó teher Árpa Attila számára. Egyfelől megnyugodhat, hogy bebizonyosodott: nem árulta a drogot, másfelől komoly összeget kell kifizetnie, többet, mint az öt gyanúsított közül bárkinek.

Árpa Attila rendszeresen vett kokaint az elsőrendű vádlottól, a telefonos lehallgatások ezt bizonyítják. Árpa Attila kokainnal élt. Nem egyszer, sokszor és folyamatosan. Viszont nem kereskedett vele. Megszerezte magának, maguknak, ez állapítható meg. A csekély mennyiség felső határát nem meghaladó mennyiségben – mondta az ítélethozatalkor dr. Oláh Gaszton bíró.

A döntés most az RTL üdvöskéjének a kezében van. De jobban tenné Attila, ha nem gondolkodna, hanem elfogadná a bírói verdiktet és új életet kezdene.