hirdetés

Dévényi Tibornak aztán van humorérzéke! A retro-DJ meglepő titkot árult el a múltjából. Több hölgyet is eljegyzett fiatalon, mire végre megnősült, a feleslegessé vált jegygyűrűkből pedig aranyfogat csináltatott. De még mielőtt bárki legyintene, jól tette, hogy nem hagyta kárba veszni a gyűrűket, Tibi bácsiról az is kiderült, előre tudta, hogy nem biztos a holtomiglan-holtodiglan, ezért trükkösen oldotta meg a gyűrűkérdést.

devenyitibibá

Dévényi Tibi bácsi a Blikk Tv-nek is megmutatta aranyfogait:20 évig volt nős az egykori Három kívánság arca, aki a napokban nemcsak születésnapját ünnepelte, de azt is, hogy éppen 50 éve van a pályán. Sok kellemes emléket őriz erről az öt évtizedről, de legszívesebben arra gondol vissza, mennyi gyönyörű nőt hódított meg fiatal korában. Állítása szerint Windisch-Grätz hercegnőhöz is szoros szálak fűzték, ezek szerint alig vétette el, hogy bekerüljön a Habsburg-udvarba, de négy hölgy ujjára jegygyűrűt is húzott. Igaz, fura módon.

Bár az újrafelhasználás akkor még nem volt nagy divat, ő előrelátóan fog­aranyból készíttette el a jegygyűrűket. Mondhatni úgy is, a fogához verte a garast, mert a gyűrű aranyából azután fog lett. Bár azóta már ezeket lecseréltette porcelánra, néhányat ma is őrizget.

– Négy gyűrűs menyasszonyom is volt. Direkt 24 karátos fogaranyat vettem, nehogy kárba vesszen, ha netalán nem jön össze a kapcsolat – vallotta be a Blikknek Tibi bá’, aki azt hitte, annak idején nem tartotta meg az „ereklyéket”.

– Édesanyám egyik dobozában megtaláltam őket. Sok minden eszembe jutott róluk. Hihetetlen élményekben volt részem. Műsorvezetőként ott álltam mindig a sztárok, együttesek és a közönség között, és bevallom töredelmesen, ezt ki is használtam – mesélte Tibi bá, kezében a most nagyjából 80 ezer forintot érő aranyfoggal. Akkoriban nem jelentett nagy nehézséget eljutni az eljegyzésig.

– Most már sajnos csak egy kopaszodó, pocakos lemezlovas vagyok, de még mindig sokan szeretnek… – tette hozzá a retro-DJ, aki évek óta boldogságban él barátnőjével, Beával, de újabb eljegyzésen már nem töri a fejét.

( Fotó:Blikk)