hirdetés

Kipakol Annácska a szexpartnereiről. Így politikusokról, sportolókról és tévésekről, is ír új könyvében akik fizettek neki a szexért. Nos tény, hogy sokan foghatják majd a fejüket. S az is tény, hogy Annácska régen is a testéből tartotta el magát. Az sem titok, hogy Annácska minden partnerét anno felvette már már betegesen.

annácska

Bár most az a mondás, hogy Kelemen Anna egy hónapig pénzért árulta a testét a közelmúltban. Nos ez így nem igaz, mert Annácska mindig a testéből élt. Annácska most azonban bekeményít hisz az Ulpius-ház ( könyves cég ) honlapján tegnap megjelent egy könyvborító, az alábbi címmel: A nép szolgálatában – Így szexel a magyar elit címmel. A könyvajánlóból az is kiderült, hogy olimpiai bajnok, politikus, műsorvezető és bundázó focista is retteghet, hogy nyomdába kerül a története.
Amióta a drogot kiűztem az életemből, közel tíz év telt el. Másképp emlékszem a múltra is, ráadásul azóta is számos érdekes dolog történt velem. Sokan kérdezik, ki vagyok? (…) Igen, pénzért árultam a testem. Volt, hogy egy család keresett meg, hogy összedobják a gyermeküknek a tarifámat, csak én vegyem el a szüzességét, az is előfordult, hogy bundázással megkeresett százezrek landoltak nálam. Van, aki képes volt havonta pénzt küldeni, csakhogy készenlétben legyek, és természetesen akadnak olyan ismert emberek is, akik évekig a rabságomban éltek” – mondta Annácska, akinek könyvéből kiderül: százezer forintot kért egy órára a kuncsaftjaitól.
Mi úgy tudtuk 700 euro volt Annácska tarifája de tévedni emberi dolog.