hirdetés

Az Édes élet véget ért, könyve bevételével lelépett az Ulpius tulaja. Így érthető lenne, ha Kelemen Anna az interneten hirdetné bájait. Azonban a celeblány, állítja ő már megváltozott és nem csinál ilyet, azaz valaki úgy tűnik, csúnyán visszaélt a nevével és fotójával a szexuális szolgáltatásokat kínáló hirdetéseknél.

kelemen anna

Nem mindennapi hirdetésre hívta fel a figyelmet a Bors egyik hűséges olvasója. Egy internetes oldalon ugyanis újra felbukkant Kelemen Anna, aki egykori felnőttfilmes keresztnevén, Kelly névvel kínálja szolgáltatásait. Annácska ugyanis nyílt,egykor ezzel is foglalkozott, azaz kipróbálta magát a pornóiparban. A mostani állítólagos Annácska-hirdetés tanúsága szerint Kelly nem olcsó. Egy teljes óra 250 euró, azaz közel 80 ezer forint, egy fél napért cserébe pedig 1200 eurót, azaz több mint 370 ezer forintot kér el a szőke kebelcsoda. A bemutatkozója angol nyelven íródott, és egyértelműen kiderül belőle, válogatott vendégkörre hajt az egykori nyuszilány.

Én egy nemzetközi, felső kategóriás eszkortlány, magyar playmate és pornósztár vagyok. (…) Nagyon édes vagyok, kiváló társaság minden alkalomra, és üzleti partnerek számára is. Egy érzéki, szenvedélyes lány vagyok, aki imádja a finom urak társaságát. Az ügyfeleim köre válogatott és limitált – írja magáról a hirdetésben a hirdető.

Persze gondolhatnánk, hogy ezúttal ismét visszaélt valaki Anna képeivel, és a tudta nélkül adtak fel hirdetést a nevében. Annácska pedig mindezt megerősítette.

Számos alkalommal és helyen elmondtam már, hogy megváltoztam. Erről a hirdetésről nem is tudok – mondta Kelemen Anna, és illedelmesen elköszönt.

Való igaz, jó ideje nem lehet tudni arról, Kelemen Anna mivel keresi a kenyerét. Az újonnan elindult Édes életben már nem kapott szerepet, A nép szolgálatában című kötetével pedig állítólag semmit nem keresett, hiszen az Ulpius-ház tulajdonosa még azelőtt lépett le, hogy Annácskát kifizette volna.

Anna hirdetése mindenesetre váratlanul már eltűnt az oldalról.