hirdetés

Angelina Jolie adta be a válókeresetet, alig két éve, hogy összeházasodtak. Jolie állítólag férje nevelési módszerei miatt döntött a különválás mellett. A TZM úgy értesült, Brad alkohol- és drogproblémákkal küzd, emiatt sokszor agresszív volt gyerekeikkel.

brad-pitt_angelina-jolieKibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva Angelina Jolie hétfőn beadta a válókeresetet Brad Pitt ellen – osztotta meg értesülését kedden a TMZ.com celebportál.

Jolie bejelentette, hogy meg akarja kapni hat gyermekük felügyeleti jogát. A színésznő arra kérte a bíróságot, hogy Pittnek láthatást biztosítson.

A portál szerint érdekes, hogy nem folyamodott a gyermekek közös felügyeletéért Pitt-tel, csak közös jogi felügyeletet kérvényezett.

A házaspárhoz közel álló források szerint Angelina azért döntött a válás mellett, mert nem ért egyet azzal, ahogy férje a gyerekekkel bánik. Különösen elszomorítják nevelési módszerei – írta a portál.

A TMZ.com úgy tudja, nincs harmadik személy, aki miatt tönkrement volna az álompár házassága, kifejezetten Pitt nevelési stílusa a válás oka.

Alighogy nyilvánosságra került a válás híre, egyre több amerikai újság ír arról, hogy Brad Pitt mégis megcsalta feleségét. A híresztelések szerint a Szövetségesek című film forgatása alatt összejött a gyönyörű francia színésznővel, Marion Cotillard-dal.

Jolie-t a válási ügyekben sztárügyvédként emlegetett Laura Wasser képviseli majd. A színésznő nem akar férjétől tartásdíjat. A különválás időpontjaként 2016. szeptember 15-ét jelölte meg.

Pitt és Jolie 2004 óta éltek együtt, 2014 augusztusában házasodtak össze.

A TMZ.com szerint nyilvánosan júliusban látták őket utoljára együtt, amikor ikergyermekeiket, Knoxot és Vivienne-t Nyugat-Hollywoodba vitték egy születésnapi reggelire.