hirdetés

Komoly papi malőr történt Szlovákiában. Hetedik parancsolat ide vagy oda, sajnos úgy tűnik lopáson érték tetten a galántai járásbeli papot, akit a szupermarket biztonsági kamerája buktatott le. A lelki pásztort már meg is gyanúsították.

pap2

Az 59 éves hidaskürti plébánost, Sz. Antalt az egyik galántai szupermarket biztonsági szolgálata leplezte le lopás közben. A pap egy kozmetikai szerrel a zsebében akart kisétálni az üzletből fizetés nélkül, melynek értéke 2,70 euró volt. A szupermarket alkalmazottai kihívták a rendőrséget, a plébános 30 eurós büntetést kapott.

Igen, történt valami, de nem az, amiről beszélnek. Arról, hogy pontosan mi történt, a prédikációmban fogok beszélni a hívőknek – nyilatkozta a tetten ért pap a parameter.sk-nak.

A plébános felettese, Józsa Attila elmondása szerint hallott az esetről, de nem foglalkozott vele, mert őt senki sem tájékoztatta hivatalosan.

Mária Linkešová, Nagyszombat megye rendőrségi szóvivője megerősítette az információt, miszerint valóban lopással vádolják a plébánost.