hirdetés

Al Pacinót váratlanul érte a hír, miszerint új fiatal barátnője az ő gyermekét várja. A hollywoodi sztár biztos volt ugyanis benne, hogy sem őt, sem más nőt nem tud teherbe ejteni. Tévedett, mert a DNS apasági teszt is stimmel.

Nemrég robbant a hír, miszerint 83 évesen ismét apuka lesz Al Pacino, ráadásul barátnője, a 29 éves Noor Alfallah már a 8. hónapban van.

A hír a TMZ információi szerint magát a színészlegendát is kisebb sokként érte a nagy bejelentés, amit ő is mindössze két hónapja tudott meg.

Korábban Al Pacino orvosai azt mondták a sztárnak, hogy olyan egészségügyi problémái vannak, amelyek lehetetlenné teszi a számára, hogy bárkit megtermékenyítsen. Ezért egyáltalán nem meglepő, hogy a színész első reakció gyanánt azonnal egy DNS-tesztet követelt.

Nos Noor a sztár kedvese nem hátrált meg, a teszt pedig bebizonyította Al PAcinónak, hogy valóban az övé a baba. A hamarosan világra jövő újszülött Al Pacino negyedik gyermeke lesz. A legenda pedig jobb lesz, ha odafigyel kivel mit is csinál, mert úgy tűnik a színész legenda még igazi férfi nemcsak a filmvásznon.